Borduren

Borduren is het met garen bewerken van stoffen in siersteken met één of meerdere kleuren, het geeft een duurzaam resultaat en is slijt- en kleurvast.

Wij borduren met een computergestuurde machine waarbij het mogelijk is om jouw logo of ontwerp op een kledingstuk of accessoire te verwerken. Wij hebben diverse kleuren garen op voorraad maar als jouw kleur er niet bij zit gaan wij voor je op zoek naar de juiste kleur.

Digitaliseren

Door gebruik te maken van bepaalde software is er een groot aanbod van mogelijkheden. Een ontwerp wordt voor deze machine omgezet naar steken door het natekenen van jouw ontwerp. Daarbij varieert de keuze in steekrichting en steeksoorten maar ook de vrijheid in grootte van het logo voor borduurwerk waardoor je het logo en/of tekst op allerlei textielsoorten kunt gebruiken. Denk daarbij aan een logo of tekst op uw jack, trui, blouse, bodywarmer, cap, muts kortom voor de gehele kledinglijn van jouw bedrijf.

Kleding

Je hebt ook de keuze om zelf kleding en/of accessoires aan te leveren die wij voor je kunnen borduren, uiteraard moeten wij dan wel van te voren bekijken of het aangeleverde materiaal geschikt is om te borduren.

Onder het menu Kleding hebben we ook een ruime keuze aan kleding die wij voor je kunnen leveren om een gehele kledinglijn voor jouw bedrijf/team samen te stellen.

Trui polo ghhc 1

  • Bedrijfs- en sportkleding

We voorzien uw kleding graag van uw logo of tekst. U kunt bij ons ook terecht voor de kleding zelf. U heeft de keuze uit een ruime collectie polo's, shirts, truien, vesten, jacks, bodywarmers, caps en nog veel meer.

Carbid Team Gieten

ghhc 1 THN

Borduren foto 1foto 2

 

  • Relatie- en of cadeaugeschenken

Borduuratelier de Broderie kan een uitgebreide assortiment aan geborduurde relatie- en/of cadeaugeschenken leveren. Bijna alles kan door ons worden voorzien van een borduring naar keuze. Enkele voorbeelden: mutsen, sjaals, caps, handdoeken, badlakens, golfdoekjes en meer.

Relatiegeschenken kunnen een grote meerwaarde geven aan de band tussen u en uw klanten. Door hun een presentje te geven wat zij vaak gebruiken met uw logo, blijven zij in contact met uw bedrijf.

 

heisa tas heisa 1

handdoek 2 handdoek 1

tas borduren laserkliniek 1 tas borduren laserkliniek 2

tas 1 tas 2

 

Borduuratelier de Broderie

Gasfabriekstraat 8, ingang achterzijde
9401 SK Assen

Tel: 0619634079
E-mail: info@borduuratelierassen.nl
WhatsApp: +31619634079

KvK nr: 83434852

Vraag stellen of offerte vragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Ons laatste nieuws
Gelukkig nieuwjaar!

We wensen iedereen een gelukkig, sportief en gezond 2023!   Wat hebben we de afgelopen maanden weer mooie dingen mogen doen!  

> lees verder
Overzicht super leuke borduur opdrachten!

Hierbij een overzicht van een aantal hele leuke opdrachten die we de afgelopen weken hebben mogen borduren! Wat zijn we weer trots op het mooie eindresultaat!  

> lees verder
Adres
Borduuratelier de Broderie
Gasfabriekstraat 8, ingang achterzijde
9401 SK Assen
Tel: 0619634079
E-mail: info@borduuratelierassen.nl
WhatsApp: +31619634079

Social Media
Locatie