Bedrukken

Bedrukken is het onder hoge warmte bedrukken van stoffen en andere materialen in één of meerdere kleuren.

jesse 1jesse 2

Digitaliseren

Door gebruik te maken van bepaalde software is er een groot aanbod van mogelijkheden. Een ontwerp wordt door de computer omgezet naar de machine en daar worden de juiste teksten en logo's gesneden door het apparaat. 

Kleding

Je hebt ook de keuze om zelf kleding en/of accessoires aan te leveren die wij voor je kunnen bedrukken, uiteraard moeten wij dan wel van te voren bekijken of het aangeleverde materiaal geschikt is om te bedrukken.

Onder het menu Kleding hebben we ook een ruime keuze aan kleding die wij voor je kunnen leveren om een gehele kledinglijn voor jouw bedrijf/team samen te stellen.

polo E&A 1

  • Bedrijfskleding

We voorzien uw kleding graag van uw logo. U kunt bij ons ook terecht voor de kleding zelf. U heeft de keuze uit een ruime collectie polo's, shirts, truien, vesten, jacks, bodywarmers, caps en nog veel meer.

  • Sportkleding 

Heeft jouw club/team sportkleding nodig? Dan kan dat ook bij ons, denk dan bijvoorbeeld aan teamtruien, trainingsshirtjes en trainingsjasjes.

 

  • Relatie- en of cadeaugeschenken

Borduuratelier de Broderie kan een uitgebreide assortiment aan bedrukte relatie- en/of cadeaugeschenken leveren. Bijna alles kan door ons worden voorzien van een bedrukking naar keuze. Enkele voorbeelden: tassen, mutsen, sjaals, caps, handdoeken, badlakens, golfdoekjes en meer.

Relatiegeschenken kunnen een grote meerwaarde geven aan de band tussen u en uw klanten. Door hun een presentje te geven wat zij vaak gebruiken met uw logo, blijven zij in contact met uw bedrijf.

tas twist 2021 3 tas twist 2021 2 tas bedrukken laserkliniek 2 tas bedrukken laserkliniek 1

 

Borduuratelier de Broderie

Gasfabriekstraat 8
ingang achterzijde ('t Laantje)
9401 SK Assen

Tel: 0619634079
E-mail: info@borduuratelierassen.nl
WhatsApp: 31619634079

KvK nr: 83434852

Vraag stellen of offerte vragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Ons laatste nieuws
Wrappen

NIEUW !  WRAPPEN... Vanaf heden kunt u bij ons ook uw keuken, kasten, vensterbanken of de balie of uw entreebalie laten wrappen. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte op maat.    

> lees verder
Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren!

Bedrijfskleding kunt u laten bedrukken of borduren! Wilt u of dat uw medewerkers herkenbaar op een beurs staan? Wij bedrukken of borduren uw logo/naam voor u op uw (bedrijfs-)kleding. U kunt de kleding bij ons aanleveren, maar we kunnen de kleding ook....

> lees verder
Adres
Borduuratelier de Broderie
Gasfabriekstraat 8
ingang achterzijde ('t Laantje)
9401 SK Assen
Tel: 0619634079
E-mail: info@borduuratelierassen.nl
WhatsApp: 31619634079

Social Media
Locatie